Договор за 3-та група

Заявка за 3-та група

Договор за 4-та група

Заявка за 4-та група


Книга за учителя 6-7


Познавателните книжки на издателство „Златното пате“ са одобрени от МОН за работа в III и IV възрастова група на детските градини и в подготвителните групи на училищата.

Защо да изберете одобрените
познавателни книжки на „Златното пате“?

Всеки учител в която и да е детска градина в цялата страна е ползвал като помагала в работата си разнообразни приказки, сборници със стихове и други наши книги за най-малките, с които е подпомагал, допълвал и онагледявал заниманията си с децата.
Новото сега е това, че създадохме и познавателни книжки за детските градини. Те са ясно и просто систематизирани – по 1 образователна книжка за всяко направление. В тях всяка ситуация и задача са представени с високо художествени илюстрации, които докосват сетивата на всяко дете, възбуждат у него стимулиращи емоции и го подтикват с желание и интерес да изпълнява всяка занимателно поднесена задача. А тъкмо такава емоционално подплатена работа с децата е най-добрата предпоставка те пълноценно да усвояват новите знания и да затвърждават досега наученото.

ЗА КОМПЛЕКТ от 6 познавателни книжки
ЦЕНА с 30 % търговска отстъпка:
31,65 лв. с ДДС

Тук можете да видите извадки на страници от всяка познавателна книжка, в това число и от тези, които ще бъдат включени безплатно в комплекта:
„Български език – вариант за билингви“ и „Права и отговорности на детето“.

Разполагаме и с допълнителни ресурси:

Образователни табла и пъзеликартикниги със стиховемагнитна азбуказадачи за умницибукви и цифри за подрежданеигри на думи